Spojili sme naše najsilnejšie stránky a zručnosti, aby sme naplnili seba aj vás.
Radosť z varenia a varenie naživo, podnety z iných kultúr, snaha o dokonalosť a kvalitu, dlhoročná starostlivosť o zákazníkov.

Martin

Kreatívny šéfkuchár

Kreatívny kuchár a rekreatívny umelec. Spája spolu svoje dve vášne a vždy sa snaží vytvoriť špeciálne dielo aj na tanieri. Okrem prípravy chutných mňamiek vás rád zabaví aj zopár kúskov naučí, aby ste si to nabudúce mohli vyskúšať aj sami.

V priebehu vyše 20-tich rokov v gastronómii nazbieral skúsenosti v tradičnej česko-slovenskej, španielskej, írskej aj ázijskej kuchyni, varil v prestížnych 5-hviezdičkových hoteloch ako Kempinski či Westbury hotel v Dubline. Špecializuje sa na stredomorskú, ázijskú kuchyňu a sushi. Pôsobí aj ako lektor v škole varenia, kde pravidelne učí variť dospelých a niekedy aj deti.

Jana

Manažment, Eventy

Má rada cvičenie “FlyFit” v sieti a čerstvé bylinky, ktoré pestuje na záhrade. Prezistí vaše potreby a postará sa o všetky detaily vášho kulinárskeho zážitku.

Komunikáciu s klientom si vyskúšala na Slovensku, v Austrálii či Írsku v rôznych rolách: špecialistka zákazníckej starostlivosti vo finančných službách, PR manažérka či HR konzultantka. Jedlo rada vychutnáva a rada pečie.

 

Adam

Šéfkuchár dril & gril

Adam je cieľavedomý a tvrdo na sebe pracuje nielen v oblasti kulinárskych zručností, ale aj v náročných športových disciplínach ako napríklad cross-fit. Takisto vám ani pri varení nič nedá zadarmo. So špecifickým štýlom drsného humoru zo seba aj z vás vydoluje to najlepšie a aj keď možno budete mať pocit, že vás trošku griluje, na konci budete prekvapení tým, čo ste s jeho pomocou dokázali pripraviť.

Svoje skúsenosti zbieral v Nemecku aj Rakúsku, na Slovensku v hoteloch so zvučnými menami ako Matyšák či Mercure. Ako šéfkuchár pracoval v Boutique Hoteli pri Mlyne a aktuálne pôsobí v reštaurácii White Dragon v Bratislave. Dvakrát bol členom Slovenského kuchárskeho národného tímu na Culinary World Cup a Kuchárskej Olympiáde, kde získali bronzovú medailu za teplú a studenú kuchyňu.

Mišo

Šéfkuchár Cool

Mišo je typ kuchára, ktorý si vás hneď získa. Nielen svojimi bohatými znalosťami a skúsenosťami, ale najmä tým, že hneď máte pocit, že ho poznáte odjakživa. Aj práve preto svoje kuchárske zručnosti už niekoľko rokov odovzdáva ako lektor v Škole varenia Chefparade.
V gastronómii sa začal pohybovať v roku 2005 na Malte, v rezorte Fortina Spa*****, v reštaurácii so zameraním na vietnamskú a stredomorskú kuchyňu, kde sa vypracoval na pozíciu chef de partie. Ako šéfkuchár neskôr pôsobil v Brazílskej churrascarie.   Jeho poslednou zastávkou na ostrove bola reštaurácia Scarlet lounge, kde sa v roli sous-chefa venoval lokálnej a stredomorskej kuchyni. Po návrate na Slovensko pracoval v rodinnom Hoteli Sebastian v Modre. Aktuálne už vyše šesť rokov pôsobí ako šéfkuchár v Hoteli Mercure**** v Bratislave. Mišo za vyše 15 rokov v gastronómii nazbieral mnoho cenných skúseností nielen s varením ale i plánovaním a realizáciou rôznych súkromným gastro akcií. 

Majo

Šéfkuchár inovátor

Majo je vášnivý kuchár už od malička. Samostatne varil už od siedmich rokov a za základy ďakuje mamine a starej mame, ktoré ho inšpirovali tradičnou kuchyňou. V pomerne mladom veku má už bohaté skúsenosti nielen zo Slovenska, ale napríklad aj z rakúskeho Tirolska. Prešiel si rôznymi pozíciami, vyskúšal si už aj zodpovednú rolu šéfkuchára. Ovláda výrobu a prípravu kváskovej pizze, domácich cestovín, stredomorskú a balkánsku kuchyňu a pripraví vám aj perfektný steak. Momentálne pôsobí ako sous chef v hoteli Mercure ****, kde sa venuje medzinárodnej modernej gastronómii. V poslednej dobe s nadšením experimentuje s molekulárnou a avantgardnou kuchyňou. Varenie je pre Maja hobby, práca, zábava i radosť. Baví ho posúvať nadobudnuté vedomosti ďalším ľuďom a šíriť tým radosť i vášeň z jedla.