Spojili sme naše najsilnejšie stránky a zručnosti, aby sme naplnili seba aj vás.
Radosť z varenia a varenie naživo, podnety z iných kultúr, snaha o dokonalosť a kvalitu, dlhoročná starostlivosť o zákazníkov.

Martin

Kreatívny šéfkuchár

Kreatívny kuchár a rekreatívny umelec. Spája spolu svoje dve vášne a vždy sa snaží vytvoriť špeciálne dielo aj na tanieri. Okrem prípravy chutných mňamiek vás rád zabaví aj zopár kúskov naučí, aby ste si to nabudúce mohli vyskúšať aj sami.

V priebehu takmer 20-tich rokov v gastronómii nazbieral skúsenosti v tradičnej česko-slovenskej, španielskej, írskej aj ázijskej kuchyni, varil v prestížnych 5-hviezdičkových hoteloch ako Kempinski či Westbury hotel v Dubline. Špecializuje sa na stredomorskú, ázijskú kuchyňu a sushi. Pôsobí aj ako lektor v škole varenia, kde pravidelne učí variť dospelých a niekedy aj deti.

Jana

Manažment, Eventy

Má rada cvičenie “FlyFit” v sieti a čerstvé bylinky, ktoré pestuje na záhrade. Prezistí vaše potreby a postará sa o všetky detaily vášho kulinárskeho zážitku.

Komunikáciu s klientom si vyskúšala na Slovensku, v Austrálii či Írsku v rôznych rolách: špecialistka zákazníckej starostlivosti vo finančných službách, PR manažérka či HR konzultantka. Jedlo radšej vychutnáva ako varí, rada však pečie.

 

Adam

Šéfkuchár dril & gril

Adam je cieľavedomý a tvrdo na sebe pracuje nielen v oblasti kulinárskych zručností, ale aj v náročných športových disciplínach ako napríklad cross-fit. Takisto vám ani pri varení nič nedá zadarmo. So špecifickým štýlom drsného humoru zo seba aj z vás vydoluje to najlepšie a aj keď možno budete mať pocit, že vás trošku griluje, na konci budete prekvapení tým, čo ste s jeho pomocou dokázali pripraviť.

Svoje skúsenosti zbieral v Nemecku aj Rakúsku, na Slovensku v hoteloch so zvučnými menami ako Matyšák či Mercure. Ako šéfkuchár pracoval v Boutique Hoteli pri Mlyne a aktuálne pôsobí v reštaurácii White Dragon v Bratislave. Dvakrát bol členom Slovenského kuchárskeho národného tímu na Culinary World Cup a Kuchárskej Olympiáde, kde získali bronzovú medailu za teplú a studenú kuchyňu.